Bilete

Oferta pentru stagiunea 2017-2018

Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14, telefon: 0264-592.466, deschisă de luni până vineri între orele 11-14, 15-17, în zilele fără spectacole și 11-14, 15-18:30 în zilele cu spectacole.
În zilele cu spectacole programate la matineu, agenţia este deschisă cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Sâmbata și duminica Agenţia este închisă, cu excepţia zilelor în care este programat un spectacol.

Preţurile biletelor începând cu data de 01.07.2017 este:

 Categorie Bilet cu preţ întreg
1 loc lojă rang I central, 8 stg – 8 dr90 lei  (locurile din faţă)
60 lei  (locurile din spate)
1 loc lojă rang I, 1 – 7 stg, dr
1 loc lojă rang II central, 8 stg – 8 dr
1 loc rândurile 1 – 8
60 lei  (locurile din faţă)
45 lei  (locurile din spate)
60 lei
1 loc lojă rang II, 1 – 7 stg, dr45 lei  (locurile din faţă)
30 lei  (locurile din spate)
1 loc rândurile 9 – 1345 lei
1 loc rândurile 14 – 17
1 loc balcon central
30 lei
30 lei
1 loc balcon20 lei

Conducerea își rezervă dreptul unor posibile modificări în program, impuse din motive obiective. Toate modificările vor fi anunțate pe site-ul oficial al instituției.

• Pentru pensionari se aplică o reducere de 50% din preţul integral al biletului (cu excepţia lojilor), cu prezentarea cuponului de pensie.
• Pentru elevi şi studenţi se aplică o reducere de 50% din preţul integral al biletului pentru rândurile 14-17, iar la balcon sau în picioare preţul biletelor este de 10 lei.
• 
Prețul biletelor pentru grupurile organizate de copii și elevi este de 10 lei la toate spectacolele instituției, în rândurile 14-17 și la balcon, în limita locurilor disponibile.
Reducerile prevăzute mai sus nu se aplică pentru premiere și spectacole extraordinare cu invitați speciali.
• Preţul biletelor pentru spectacolele de la matineu şi pentru programul „Şcoala altfel” este de 20 lei la lojă şi 15 lei în sală şi balcon.

• Pensionarii din cultură care beneficiază de legitimaţie guvernamentală au acces gratuit la toate spectacolele instituţiei, în rândurile 14-17 şi la balcon, în limita locurilor disponibile, cu excepția premierelor şi a spectacolelor extraordinare, realizate cu invitați speciali. Locurile se repartizează doar pe baza de legițimatie însotită de actul de identitate

DIN RESPECT PENTRU ARTIŞTI, INTRAREA LA SPECTACOLELE OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA DUPĂ ORA DE ÎNCEPERE ANUNŢAŢĂ PE BILET, NU MAI ESTE PERMISĂ DECÂT LA PRIMA PAUZĂ. NEPREZENTAREA LA TIMP, LA SPECTACOL, NU DĂ DREPTUL LA RAMBURSAREA BILETULUI SAU LA UTILIZAREA SA LA O REPREZENTAŢIE ULTERIOARĂ.

Începând cu Stagiunea 2017-2018,  Opera Națională Română din Cluj-Napoca le oferă spectatorilor săi și accesul la repetițiile sale generale, conform următoarelor categorii de preț:

• Preţul biletelor pentru repetițiile generale cu public, pentru spectacolele de seară, este de 30 lei, indiferent de locul ocupat în sala de spectacole

• Prețul biletelor pentru repetițiile generale cu public, ale spectacolelor oferite în matineu, este de 10 lei, indiferent de locul ocupat în sala de spectacole

• Pentru elevi și studenți, precum și pentru pensionari, se aplică reducerea de 50% din prețul integral al biletului achiziționat pentru participarea la repetițiile generale.

Biletele pentru repetițiile generale pot fi de asemenea achiziționate de la Agenția Teatrală, precum și online, pe www.biletmaster.ro.

 

Ofertă organizare evenimente:

• Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier, cu ocazia unor evenimente speciale (nunţi etc.): 1000 lei/ora

• Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier pentru absolvenți liceu/facultate: 500 lei/ora

Ofertă pentru cumpărarea unui spectacol:

• Preţul pentru cumpărarea unui spectacol realizat la comandă sau inclus în program este de 30 000 lei