EMIN, un performance muzical cu și despre iubire

Sâmbătă, 24 februarie, Dragobetele sărută fetele și ne invită, începând cu ora 21:00, la EMIN, un  performance muzical emoționant dedicat iubirii!

Cele mai frumoase și romantice dintre scrisorile încondeiate vreodată de un îndrăgostit, vor prinde glas printre rândurile lui Mihai Eminescu către preaiubita sa Veronica Micle, acompaniate de lied-uri pe versurile poetului, dar și fragmente din romanul ”Viețile paralele” de Florina Ilis, dedicat Luceafărului poeziei românești.

Evenimentul găzduit de Foyerul rangului III al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca îi are ca protagoniști pe soliștii Transylvanian Opera AcademyDiana Gheorghe, Viktória Cormoș, Andrei Manea, Andrei Nicoară, acompaniați la pian de Bianca Murariu, care ne vor bucura cu un colaj de emoții și cugetări de dragoste și filosofice.

Conceptul original le aparține regizoarei Andreea Iacob și mezzosopranei Iulia Merca, care își doresc să insufle un farmec autentic Dragobetelui și iubirii, pe care suntem îndemnați să o sărbătorim veșnic și viu, îndrăgostiți, jucăuși, filosofici și curajoși, asemeni lui EMIN-escu.

Vă invităm, așadar, alături de persoana dragă, la o serată de suflet, cu reflexii vechi și noi despre iubire.

*Accesul la eveniment este liber. Vă așteptăm!