O premieră excepțională cu mustăți: MOTANUL ÎNCĂLȚAT, spectacolul încântător pentru mici și mari, Vineri, 17 martie

Domni și Domnițe, bravi juni și uncheși buni,
Vineri, 17 martie, ora 18:30, sunteți invitați de onoare la Curtea Împăratului!
Opera Națională Română din Cluj-Napoca vă dezvăluie Premiera excepțională ”MOTANUL ÎNCĂLȚAT”, de Cornel Trăilescu, într-un basm muzical nemaivăzut!

Viteazul Motan Cotoșman vă așteaptă la cea mai iubită operă românească pentru copii, dar la fel de încântătoare pentru publicul de toate vârstele, în două spectacole pline de aventuri și surprize minunate!  ”Motanul încălțat” revine pe scena lirică clujeană după o absență de peste două decenii, într-o montare originală și incitantă, de teatru în ramă, concepută cu tâlc vesel și multă armonie.Vă invităm, așadar, să vă lăsați ademeniți de istețul Motan Cotoșman la Curtea Regelui, pe propriile urme, pentru a deveni complici la povestea cântată ce reunește întregul ansamblu artistic al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, în regia domnului Traian Savinescu, scenografia semnată de doamna Viorica Petrovici și sub bagheta dirijorului Adrian Morar, având-o în rol principal pe solista Gloria Tronel (invitată).

Biletele premierei din 17 martie, precum și ale celei de-a doua reprezentații de duminică, 19 martie, sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală și online, pe biletmaster.ro.
Vă așteptăm cu drag!
2017-03-13T09:34:34+00:00