Loading Evenimente
EMIN performance muzical
sâmbătă, 24 februarie 2018, Ora 21:00
Foyerul Operei Naționale Române Cluj-Napoca, rangul III

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Diana Gheorghe Viktória Cormoș Andrei Manea Andrei Nicoară Bianca Murariu

Concept: Andreea Iacob & Iulia Merca

descriere

categorie spectacol: recital

Scrisori de Mihai Eminescu către Veronica Micle

Lieduri pe versurile poetului

Fragmente din romanul Viețile paralele de Florina Ilis

 

Cu membri ai Transylvanian Opera Academy

 

Sâmbătă, 24 februarie, Dragobetele sărută fetele și ne invită, începând cu ora 21:00, la EMIN, un  performance muzical emoționant dedicat iubirii!

Cele mai frumoase și romantice dintre scrisorile încondeiate vreodată de un îndrăgostit, vor prinde glas printre rândurile lui Mihai Eminescu către preaiubita sa Veronica Micle, acompaniate de lied-uri pe versurile poetului, dar și fragmente din romanul ”Viețile paralele” de Florina Ilis, dedicat Luceafărului poeziei românești.

Evenimentul găzduit de Foyerul rangului III al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca îi are ca protagoniști pe soliștii Transylvanian Opera Academy: Diana Gheorghe, Viktória Cormoș, Andrei Manea, Andrei Nicoară, acompaniați la pian de Bianca Murariu, care ne vor bucura cu un colaj de emoții și cugetări de dragoste și filosofice.

Conceptul original le aparține regizoarei Andreea Iacob și mezzosopranei Iulia Merca, care își doresc să insufle un farmec autentic Dragobetelui și iubirii, pe care suntem îndemnați să o sărbătorim veșnic și viu, îndrăgostiți, jucăuși, filosofici și curajoși, asemeni lui EMIN-escu.

Vă invităm, așadar, alături de persoana dragă, la o serată de suflet, cu reflexii vechi și noi despre iubire.

 

Recitalul se încheie în jurul orei 21.45

Intrarea este liberă