Magie și sclipiri de sărbătoare: WINTER DELIGHTS: un spectacol încântător, în așteptarea Crăciunului

În așteptarea dalbelor sărbători de iarnă, Opera Națională Română din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Transilvania, au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai încântătoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului: WINTER DELIGHTS.

Pus în scenă vineri, 16 decembrie 2016 și realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, concertul așteptat cu mare nerăbdare de publicul clujean ne va plimba pe note fine și armonioase, printre arome de scorțișoară, amintiri de sărbătoare și entuziasmul bradului proaspăt împodobit, glisând între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici, și bucuria multiculturală ce învăluie întregul glob în suflarea comună a fiecărui decembrie.

Darul muzical oferit de artiștii Operei Naționale clujene  reunește un repertoriu de colinde vechi și noi, tradiționale românești, dar și internaționale, într-o sărbătoare lirică cum doar o dată în an se poate împlini. Ne vor încânta artiști de înaltă ținută: Ilinca Băcilă, Marius Vlad Budoiu, Cristian Mogoșan, Florin Estefan, alături de Corul de Copii ”Junior VIP” al Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, aflat sub bagheta doamnei Anca Mona-Mariaș și acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, coordonată muzical de dirijorul Flavius Filip.

Așadar, să ne lăsăm cuprinși de steau licărindă, de căldura și magia sărbătorilor ce ne bat la ușă și să ne bucurăm de un spectacol minunat!