Tu și Opera

Povestea teatrului liric clujean transcende timp și spațiu, revelându-se tuturor spectatorilor noștri, mici sau mari, și invitându-i să trăiască magia artei și farmecul liricului. Un teatru de repertoriu de tradiție, cu înaltă reputație internațională, Opera Națională Română din Cluj-Napoca pășește în întâmpinarea publicului printr-un portofoliu complet de creații operistice dintre cele mai distinse, apreciate și îndrăgite, armonios așezate pe portativ de compozitori ai tuturor timpurilor.

Publicul larg, iubitor de operă

Publicul matur, ce poartă o profundă pasiune pentru universul liric, va regăsi cu încântare în repertoriul nostru toate titlurile pe care este obișnuit să le urmărească în sala noastră de spectacole, ce îl poartă printre partiturile lui Giuseppe Verdi, W. A. Mozart, Giacomo Puccini, Richard Wagner, Jules Massenet, Gaetano Donizetti, Gioachino Rossini, Léo Delibes și mulți alții.

Așadar, vă invităm să pătrundeți și să reveniți cu aceeași plăcere în Opera Națională Română din Cluj, să ne urmăriți activitatea pe site, pe rețelele sociale complementare acestuia, precum și abonându-vă la newsletter-ul nostru săptămânal ce vă va ține la curent cu toate noutățile noastre. De asemenea, nu uitați că ne puteți împărtăși părerile și sugestiile dumneavoastră și pe adresa oficială pr@operacluj.ro. Opera este a noastră, a tuturor!

Publicul tânăr și micii spectatori

Micii spectatori sunt, la rândul lor, poftiți să ne descopere printre labirinturile vechiului teatru, din sala de spectacol și de după cortină. O lume fascinantă strălucește în mii de culori în fața lor, cu fiecare spectacol dedicat copiilor și tinerilor, de la „Spărgătorul de nuci”, la „Fata babei și fata moșului”, ori „Peter Pan”, care le dezvăluie repertoriul liric universal și autohton, pentru a prinde drag de operă. Iar dacă spectacolele le trezesc apetitul și curiozitatea pentru artă, invitațiile noastre mai puțin convenționale, la Zilele Porților Deschise Micilor Spectatori, sunt organizate tocmai din dorința de a ne dezvălui arta de la prima ei sclipire, până la ultimul detaliu aranjat pe scenă.