Bilete

Stimați spectatori,

Începând de luni, 18 mai 2020, Agenția de bilete se redeschide în incinta Operei Naționale Române din Cluj-Napoca , pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să returneze biletele achiziționate din Agenție, la spectacolele anulate în contextul Stării de urgență impuse de răspândirea Coronavirus. Agenția este poziționată la a doua ușă din partea lateral-stânga a clădirii Operei.
* Returnarea biletelor poate fi realizată în intervalul 18 mai – 18 iunie 2020. Programul Agenției este de luni-vineri, între orele 09:30-14:30.
* Spectatorii care doresc să doneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru susținerea instituției noastre, o pot face prin lipsa de returnare a biletelor achiziționate. Nereturnarea acestora până la data de 18 iunie 2020 va fi considerată o donație voluntară.

❗️Pentru protejarea propriei sănătăți, precum și a celor din jur, vă rugăm să respectați prevederile oficiale privind purtarea măștilor de protecție și menținerea distanței de siguranță, de minim 1.5m, față de persoanele din preajmă. Vă mulțumim!

Conducerea Operei Naționale Române Cluj-Napoca

Oferta pentru stagiunea 2019-2020

Biletele spectacolelor sunt puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală, cât și online.

Stimați Spectatori,
Începând de Miercuri, 11 septembrie 2019, Agenția de bilete a Operei va funcționa temporar la Casa TIFF (str. Universității nr. 6), până la finalizarea renovărilor propriului spațiu, pe care o vom anunța oficial. Agenția va fi deschisă după programul obișnuit (L-V în intervalele orare 10:30 – 17:30), iar în zilele cu spectacol biletele vor putea fi achiziționate din foaierul Operei, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. În zilele de weekend cu spectacol, programul este cel obișnuit, în intervalele orare 10:30 – 17:30.
Tel. locație temporară Agenție teatrală: 0786 363 881.

Le mulțumim pentru sprijin prietenilor noștri de la TIFF și CASA TIFF! Vă așteptăm cu drag și biletele tuturor spectacolelor dumneavoastră preferate la CasaTIFF!

Preţurile biletelor începând cu data de 01.02.2019 este:

 Categorie  Bilet cu preţ întreg
1 loc lojă rang I central, 7 stg – 7 dr
1 loc rândurile 1 – 3 stg, dr
1 loc rândurile 4 – 6 centru
100 lei  (locurile din faţă)
70 lei  (locurile din spate)
100 lei
1 loc lojă rang I, 1 – 6 stg, dr
1 loc lojă rang II central, 7 stg – 7 dr
1 loc rândurile 4 – 8
70 lei  (locurile din faţă)
55 lei  (locurile din spate)
70 lei
1 loc lojă rang II, 1 – 6 stg, dr 55 lei  (locurile din faţă)
40 lei  (locurile din spate)
1 loc rândurile 10 – 14
1 loc balcon central, rândurile 1 – 3
55 lei
1 loc rândurile 15 – 17
1 loc balcon central, rândurile 4 – 10
1 loc balcon stg, dr, rândurile 1 – 2
40 lei
1 loc balcon stg, dr 30 lei

Abonamente valabile pentru anul 2019:

Tipul abonamentului Descriere
Abonamentul Rossini pentru elevi si studenți (-75%)

Se eliberează pe baza carnetului de elev/student și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 60 lei, categoria de locuri disponibilă: 40 lei (categoria 4)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Mozart pentru pensionari (-50%)

Se eliberează pe baza cuponului de pensie și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 150 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Donizetti

Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 300 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Puccini

Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 380 lei, categoria de locuri disponibilă: 70 lei (categoria 2), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Verdi

Abonament tip Mecena – asigură 2 bilete la orice spectacol al ONRC în cea mai bună categorie de preț disponibilă la momentul rezervării (categoria 1), inclusiv premiere. Preț 2500 RON.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Conducerea își rezervă dreptul unor posibile modificări în program, impuse din motive obiective. Toate modificările vor fi anunțate pe site-ul oficial al instituției.

  • Pentru pensionari se aplică o reducere de 50% din preţul integral al biletului (cu excepţia categoriei 1), cu prezentarea cuponului de pensie.
  • Pentru elevi şi studenţi se aplică o reducere de 75% din preţul integral al biletului pentru rândurile 15-17 din sală (categoria 4) și la balcon (categoriile 4 și 5).
  • Prețul biletelor în picioare este de 10 lei, iar acestea vor fi disponibile doar în cazul epuizării biletelor cu loc.Preţul biletelor pentru spectacolele de la matineu, repetițiile generale cu public şi pentru programul „Şcoala altfel” este de 30 lei la lojă, 20 lei în sală şi 10 lei la balcon.
  • Pensionarii din cultură care beneficiază de legitimaţie guvernamentală au acces gratuit la toate spectacolele instituţiei, în rândurile 15-17 şi la balcon, în limita locurilor disponibile, cu excepția premierelor şi a spectacolelor extraordinare, realizate cu invitați speciali. Locurile se repartizează la Agenția Teatrală doar pe bază de legițimatie însotită de actul de identitate.
DIN RESPECT PENTRU ARTIŞTI, INTRAREA LA SPECTACOLELE OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA DUPĂ ORA DE ÎNCEPERE ANUNŢAŢĂ PE BILET, NU MAI ESTE PERMISĂ DECÂT LA PRIMA PAUZĂ. NEPREZENTAREA LA TIMP, LA SPECTACOL, NU DĂ DREPTUL LA RAMBURSAREA BILETULUI SAU LA UTILIZAREA SA LA O REPREZENTAŢIE ULTERIOARĂ.

Biletele pot fi achiziționate atât de la Agenția Teatrală, precum și online, pe www.bilete.ro.

Ofertă organizare evenimente:

  • Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier, cu ocazia unor evenimente speciale (nunţi etc.): 1000 lei/ora
  • Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier pentru absolvenți liceu/facultate: 500 lei/ora

Ofertă pentru cumpărarea unui spectacol:

  • Preţul pentru cumpărarea unui spectacol realizat la comandă sau inclus în program este de 50 000 lei