Bilete

Stimați spectatori,

În lumina noilor reglementări, privind limitarea serviciilor care au relații directe cu publicul, comunicate nouă prin Adresa Ministrului Culturii cu nr. 1777/10.03.2020 și în baza Hotărârii Consiliului Administrativ al Operei cu nr. 3/11.03.2020 se decide suspendarea programului public al Agenției de Bilete a Operei în perioada 12.03 – 31.03 2020.

Returnarea contravalorii biletelor achiziționate pentru spectacolele anulate din luna martie se va face după cum urmează:

– Pentru biletele achiziționate online vă rugăm să solicitați returnarea sumelor printr-un email la adresa office@bilete.ro
– Pentru biletele achiziționate la Agenția de bilete, sumele vor putea fi returnate după data de 31 martie 2020, la Agenția de bilete.
– În cazul în care solicitați returnarea contravalorii biletelor înainte de data de 31 martie 2020, restituirea se va face prin serviciile bancare, după următoarea procedură: a) persoana care a achiziționat biletul va formula o cerere de restituire indicând un cont bancar unde să se facă restituirea, b) cererea de restituire trebuie să fie transmisă prin serviciile poștale împreună cu biletul în original, c) transmiterea se face prin serviciile poștale/curierat printr-o procedura cu confirmare de primire și conținut declarat.

Aceste măsuri au fost adoptate în contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, la recomandările Ministerului Muncii și Protecției Sociale (MMPS).

Conducerea Operei Naționale Române Cluj-Napoca

Oferta pentru stagiunea 2019-2020

Biletele spectacolelor sunt puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală, cât și online.

Stimați Spectatori,
Începând de Miercuri, 11 septembrie 2019, Agenția de bilete a Operei va funcționa temporar la Casa TIFF (str. Universității nr. 6), până la finalizarea renovărilor propriului spațiu, pe care o vom anunța oficial. Agenția va fi deschisă după programul obișnuit (L-V în intervalele orare 10:30 – 17:30), iar în zilele cu spectacol biletele vor putea fi achiziționate din foaierul Operei, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. În zilele de weekend cu spectacol, programul este cel obișnuit, în intervalele orare 10:30 – 17:30.
Tel. locație temporară Agenție teatrală: 0786 363 881.

Le mulțumim pentru sprijin prietenilor noștri de la TIFF și CASA TIFF! Vă așteptăm cu drag și biletele tuturor spectacolelor dumneavoastră preferate la CasaTIFF!

Preţurile biletelor începând cu data de 01.02.2019 este:

 Categorie  Bilet cu preţ întreg
1 loc lojă rang I central, 7 stg – 7 dr
1 loc rândurile 1 – 3 stg, dr
1 loc rândurile 4 – 6 centru
100 lei  (locurile din faţă)
70 lei  (locurile din spate)
100 lei
1 loc lojă rang I, 1 – 6 stg, dr
1 loc lojă rang II central, 7 stg – 7 dr
1 loc rândurile 4 – 8
70 lei  (locurile din faţă)
55 lei  (locurile din spate)
70 lei
1 loc lojă rang II, 1 – 6 stg, dr 55 lei  (locurile din faţă)
40 lei  (locurile din spate)
1 loc rândurile 10 – 14
1 loc balcon central, rândurile 1 – 3
55 lei
1 loc rândurile 15 – 17
1 loc balcon central, rândurile 4 – 10
1 loc balcon stg, dr, rândurile 1 – 2
40 lei
1 loc balcon stg, dr 30 lei

Abonamente valabile pentru anul 2019:

Tipul abonamentului Descriere
Abonamentul Rossini pentru elevi si studenți (-75%)

Se eliberează pe baza carnetului de elev/student și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 60 lei, categoria de locuri disponibilă: 40 lei (categoria 4)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Mozart pentru pensionari (-50%)

Se eliberează pe baza cuponului de pensie și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 150 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Donizetti

Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 300 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Puccini

Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 380 lei, categoria de locuri disponibilă: 70 lei (categoria 2), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Abonamentul Verdi

Abonament tip Mecena – asigură 2 bilete la orice spectacol al ONRC în cea mai bună categorie de preț disponibilă la momentul rezervării (categoria 1), inclusiv premiere. Preț 2500 RON.
Ridicarea biletului din Agenția Teatrală este obligatorie.

Conducerea își rezervă dreptul unor posibile modificări în program, impuse din motive obiective. Toate modificările vor fi anunțate pe site-ul oficial al instituției.

  • Pentru pensionari se aplică o reducere de 50% din preţul integral al biletului (cu excepţia categoriei 1), cu prezentarea cuponului de pensie.
  • Pentru elevi şi studenţi se aplică o reducere de 75% din preţul integral al biletului pentru rândurile 15-17 din sală (categoria 4) și la balcon (categoriile 4 și 5).
  • Prețul biletelor în picioare este de 10 lei, iar acestea vor fi disponibile doar în cazul epuizării biletelor cu loc.Preţul biletelor pentru spectacolele de la matineu, repetițiile generale cu public şi pentru programul „Şcoala altfel” este de 30 lei la lojă, 20 lei în sală şi 10 lei la balcon.
  • Pensionarii din cultură care beneficiază de legitimaţie guvernamentală au acces gratuit la toate spectacolele instituţiei, în rândurile 15-17 şi la balcon, în limita locurilor disponibile, cu excepția premierelor şi a spectacolelor extraordinare, realizate cu invitați speciali. Locurile se repartizează la Agenția Teatrală doar pe bază de legițimatie însotită de actul de identitate.
DIN RESPECT PENTRU ARTIŞTI, INTRAREA LA SPECTACOLELE OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA DUPĂ ORA DE ÎNCEPERE ANUNŢAŢĂ PE BILET, NU MAI ESTE PERMISĂ DECÂT LA PRIMA PAUZĂ. NEPREZENTAREA LA TIMP, LA SPECTACOL, NU DĂ DREPTUL LA RAMBURSAREA BILETULUI SAU LA UTILIZAREA SA LA O REPREZENTAŢIE ULTERIOARĂ.

Biletele pot fi achiziționate atât de la Agenția Teatrală, precum și online, pe www.bilete.ro.

Ofertă organizare evenimente:

  • Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier, cu ocazia unor evenimente speciale (nunţi etc.): 1000 lei/ora
  • Preţul pentru executare fotografii/filmări în foaier pentru absolvenți liceu/facultate: 500 lei/ora

Ofertă pentru cumpărarea unui spectacol:

  • Preţul pentru cumpărarea unui spectacol realizat la comandă sau inclus în program este de 50 000 lei