Agenția de bilete se redeschide luni, 18 mai 2020, într-o nouă locație

Stimați Spectatori,

Începând cu data de 18 mai 2020, Agenția de bilete se redeschide în incinta Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să returneze biletele achiziționate din Agenție, la spectacolele anulate în contextul Stării de urgență impuse de răspândirea Coronavirus. Agenția este poziționată la a doua ușă din partea lateral-stânga a clădirii Operei, conform indicațiilor din imagine ⬇️
* Returnarea biletelor poate fi realizată în intervalul 18 mai – 18 iunie 2020. Programul Agenției este cel obișnuit, de luni-vineri, între orele 09:30-14:30.
* Spectatorii care doresc să doneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru susținerea instituției noastre, o pot face prin lipsa de returnare a biletelor achiziționate. Nereturnarea acestora până la data de 18 iunie 2020 va fi considerată o donație voluntară.

❗️Pentru protejarea propriei sănătăți, precum și a celor din jur, vă rugăm să respectați prevederile oficiale privind purtarea măștilor de protecție și menținerea distanței corespunzătoare de siguranță față de persoanele din preajmă. Vă mulțumim!