CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT ORGANIZAT PENTRU OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ DIN CLUJ-NAPOCA

În baza prevederilor articolului 8 litera m) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Florin ESTEFAN, manager al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aprobat prin O.M.C.I.N. nr. 2648/2018, secretariatul comisiei constituite în vederea analizei noului proiect de management al domnului Florin ESTEFAN, desemnat prin O.M.C.I.N. nr. 2721/2018, comunică rezultatul obținut în prima etapă – analiza noului proiect de management: 9,16.

Etapa a doua – susţinerea noului proiect de management în cadrul unui interviu, va avea loc joi – 27.09.2018, la sediul Ministerului Culturii și Identității Naționale, etaj 3, camera 315, începând cu ora 1100.

Conform prevederilor art. 9 alin. (9) din Regulament, ,,persoanele care doresc să asiste la etapa interviului[1] vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 3 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului”.

Solicitările menționate mai sus vor fi transmise prin e-mail, la adresa: managementcultural@cultura.ro.

 

Secretariatul comisiei de concurs
26.09.2018

 

[1] Ministerul Culturii și Identității Naționale, în funcție de solicitări, poate restricționa accesul persoanelor care doresc să asiste la etapa interviului, în funcție de spațiu, condițiile tehnice și logistice disponibile.