Expoziția fotografică OPERA 100: punctul culminant al festivităților dedicate primului Centenar din istoria teatrului liric clujean

Festivitățile dedicate Centenarului Operei Naționale Române din Cluj-Napoca au debutat cu avânt la începutul toamnei, memorabila data de 18 septembrie – data semnării actului de înființare a teatrului liric clujean în urmă cu 100 de ani, fiind anul acesta marcată printr-o zi de sărbătoare dedicată și deschisă tuturor celor dornici să cunoască Opera, prin tururi ghidate și o emisiune aniversară dedicată.

Surprizele au continuat Joi, 19 septembrie 2019, atunci când publicul larg a fost invitat, începând cu ora 14:30, la Vernisajul Expoziției Foto OPERA 100, montată pe Bulevardul Eroilor, în Tunelul timpului – structura expozițională realizată de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, partener al evenimentului. Evenimentul a dezvăluit în premieră o galerie remarcabilă de fotografii cu spectacole legendare, artiști și personalități marcante din istoria Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. Vernisajul Expoziției a avut loc în prezența reprezentanților teatrului liric clujean și a unor invitați speciali: Domnii Prof. dr. Vasile Dîncu, Dr. Vákár István, Prof. dr. Ioan Bolovan, Dr. Felix Marcu și a Doamnei Conf. univ. dr. Iulia Suciu. Expoziția dedicată și deschisă publicului larg a putut fi admirată pe bulevardul principal al orașului până pe data de 9 octombrie 2019, aceasta fiind urmată de o expoziție desfășurată și mult mai detaliată, intenționată pentru primăvara anului 2020. Până la devoalarea detaliilor acesteia, vă invităm să vă bucurați de toate evenimentele, spectacolele și momentele speciale aflate sub semnul 100, pe parcursul întregii Stagiuni 2019-2020!