Încarc Evenimente
WINTER DELIGHTS
vineri, 16 decembrie 2016, Ora 18:30
Sala mare

  • distribuție
  • descriere

distribuție

FLAVIUS FILIP (invitat) - Dirijor
INA HUDEA - Regia artistică
LILIANA MORARU - Scenografia

ILINCA BĂCILĂ (invitată)
MARIUS VLAD BUDOIU
CRISTIAN MOGOȘAN
FLORIN ESTEFAN

CORUL ,,WINTER DELIGHTS"
CORUL DE COPII „JUNIOR-VIP” AL COLEGIULUI DE MUZICĂ „SIGISMUND TODUȚĂ” CLUJ-NAPOCA

ORCHESTRA OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA

FLAVIU MOGOȘAN - Dirijorul Corului ,,Winter Delights"
ANCA MONA-MARIAȘ - Dirijorul Corului „Junior-Vip”

ALINA SIMONA NISTOR - Regie scenă culise

descriere

Concert tradițional de Crăciun

Proiect sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca,
realizat în parteneriat cu Asociația Culturală PRO TRANSILVANIA

 

În așteptarea Sărbătorilor de iarnă, Opera Națională Română din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Transilvania, au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai încântătoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului: WINTER DELIGHTS, devenit deja o tradiție în viața muzicală clujeană.

Ne vor încânta artiști de înaltă ținută: Ilinca Băcilă, Marius Vlad Budoiu, Cristian Mogoșan și Florin Estefan, alături de Corul de Copii ”Junior VIP” al Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, coordonat de Anca Mona-Mariaș și de Corul ,,Winter Delights” coordonat de Flaviu Mogoșan. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului Flavius Filip.

Darul muzical oferit de artiștii Operei Naționale clujene reunește un repertoriu de colinde vechi și noi, tradiționale românești, dar și internaționale, într-o sărbătoare lirică cum doar o dată în an se poate împlini. De la colindele tradiționale Bună sara lui Crăciun, Trei Păstori se întâlniră, Astăzi s-a născut Hristos până la cunoscutele cântece I’ll be home for Christmas, I’m Dreaming of a White Christmas și O Holy Night, se va o legătură firească între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici, și bucuria multiculturală ce învăluie întregul glob în luna decembrie.