Încarc Evenimente
Cluj Chamber Music Festival: BROADWAY CLASSICS
Selecții din musicaluri
marți, 21 februarie 2023, Ora 19:00
BNR Cluj (Piața Unirii 7)

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Lorena Puican - soprană (invitată)
Cristian Mogoșan - tenor

La pian: Ovidiu Lup

Vlad Baciu - vioară
Raul Lenart - contrabas
Efraim Biro - percuție

 

 

descriere

categorie spectacol: Recital vocal-instrumental

!Acest eveniment este SOLD OUT!

Cluj Chamber Music Festival, aflat la prima ediție, va aduce în atenția publicului clujean un gen muzical ce a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate forme de muzică clasică: Muzica de cameră!

Prin partituri scrise pentru un grup mic de instrumente și voce, muzica de cameră s-a deosebit dintotdeauna prin caracterului său special, cordial și intim. Puterea muzicii constă tocmai în exprimarea unor emoții, iar muzica de cameră reușește să transmită aceste emoții într-un mod unic!

Desfășurat în deosebita sală a Băncii Naționale Române din Cluj, Festivalul propune o serie de recitaluri, desfășurate în perioada 20-23 februarie, susținute atât de artiști ai Operei Naționale Române Cluj-Napoca, cât și de invitați speciali din domeniu.

Marți, 21 februarie, soprana invitată Lorena Puican, tenorul Cristian Mogoșan alături de pianistul Ovidiu Lup, vă invită să pătrundeți în atmosfera newyorkeză a teatrelor profesioniste de pe Broadway, Manhattan, readucând la viață magia musicalului. Fiind întotdeauna spectaculos și interesant pentru publicul larg, musicalul aparține acelor genuri care sunt recunoscute și adorate cu pasiune. Programul Recitalului propune o selecție din cele mai celebre titluri ale genului, care promit o seară memorabilă, în cadrul unui Festival de excepție la nivel național!