Încarc Evenimente
Cluj Chamber Music Festival: ÎȚI MAI ADUCI AMINTE, DOAMNĂ
Recital de romanțe
luni, 20 februarie 2023, Ora 19:00
BNR Cluj (Piața Unirii 7)

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Daniel Magdal - Tenor

La pian: Alexandru Burcă

descriere

categorie spectacol: Recital vocal-instrumental

!Acest eveniment este SOLD OUT!

Cluj Chamber Music Festival, aflat la prima ediție, va aduce în atenția publicului clujean un gen muzical ce a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate forme de muzică clasică: Muzica de cameră!

Prin partituri scrise pentru un grup mic de instrumente și voce, muzica de cameră s-a deosebit dintotdeauna prin caracterului său special, cordial și intim. Puterea muzicii constă tocmai în exprimarea unor emoții, iar muzica de cameră reușește să transmită aceste emoții într-un mod unic!

Desfășurat în deosebita sală a Băncii Naționale Române din Cluj, Festivalul propune o serie de recitaluri, desfășurate în perioada 20-23 februarie, susținute atât de artiști ai Operei Naționale Române Cluj-Napoca, cât și de invitați speciali din domeniu.

Luni, 20 februarie, tenorul invitat Daniel Magdal, acompaniat la pian de Alexandru Burcă, propun o seară de romanțe, cu un program muzical ce va titra o serie de partituri scrise de compozitori precum Ionel Fernic, Marin Ionescu, Emanoil Drossino, Dumitru Mihăilescu-Toscani sau Iosif Paschill. Poezii lirice sentimentale cu titluri sugestive promit o atmosferă plină de emoție: Dragoste, poveste veche; Te-aștept pe-același drum; Am adormit gândind la tine sau Îți mai aduci aminte doamnă? sunt doar câteva dintre lucrările propuse.

Vă invităm, așadar, să luați parte la o seară memorabilă, în cadrul unui Festival de excepție la nivel național!