Încarc Evenimente
Opera Aperta 2023: Dima Belinski & DS Project Orchestra
Concert marca Dima Belinski
vineri, 23 iunie 2023, Ora 21:30
PIAȚA UNIRII

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Dima Belinski - pian

DS Project Orchestra:
Claudiu Cebotari - trompetă
Ștefan Ilaș - trompetă
Darius Teglaș - trombon
Cristian Munteanu - Saxofon alto/clarinet
Balázs Benedek - Saxofon tenor
Pasha Fedotov - saxofon bariton/flaut
Tamás Tóth-Fábián - bass
Marc Pocola - tobe

Soliști vocali:
Casiana Lazăr
Lorena Cernișov
Ioana-Maria Repciuc
Andrei Petruș

descriere

categorie spectacol: concert vocal-simfonic

Vă propunem un proiect inedit de divertisment muzical de înaltă calitate, unde muzica și elementele de comedie se combină într-un mod organic și crează o atmosferă încitantă și plină de bună dispoziție pe durata întregului spectacol! Acest proiect este creat și îl are ca protagonist principal pe Dima Belinski – pianist, compozitor, aranjor și entertainer, care a concertat cu propriul său show numit „It’s More Than Just A Piano Show!” în peste 100 de țări din lume, având în palmares peste 700 de spectacole!

În România, acest show și-a avut premiera de succes în 19 mai 2022 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Peste 600 de persoane s-au bucurat de prestația excelentă a lui Dima și a invitaților săi prezenți pe scenă. Dima Belinski este acompaniat de propria orchestră – DSP (Dima Students Project) Orchestra – o entitate formată în mare parte din studenții săi de la modulul de jazz și muzică ușoară al Academiei Naționale de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca.

Pe lângă muzică românească, în spectacol veți auzi și piese cunoscute din muzica clasică, pop și rock internaționale – toate fiind revizuite/rearanjate în aceeași manieră originală. Stilul virtuos de interpretare la pian a lui Dima Belinski, glumele muzicale, precum și modul haios de a comunica cu publicul transformă acest spectacol într-o experiență de neuitat.

Participarea la acest concert este liberă pentru public.

Festivalul Internațional Opera Aperta este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Spectacolul nu are pauză și se încheie în jurul orei 23:00

Vârstă recomandată: 5+