Încarc Evenimente
Cluj Chamber Music Festival: ECOURI ROMANTICE
ECOURI ROMANTICE
marți, 09 aprilie 2024, Ora 19:00
BNR Cluj (Piața Unirii 7)

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Iulia Merca - mezzosoprană

Cristian Hodrea – bas bariton

Pianiști: Mihai Diaconescu
Nagy Gergő


 

 

 

descriere

categorie spectacol: Recital cameral

Cluj Chamber Music Festival, aflându-se la cea de-a doua ediție, își invită publicul clujean să se delecteze cu o seară de muzică de cameră ce capturează farmecul romantismului. Într-un cadru intim și rafinat, mezzosoprana Iulia Merca și bas-baritonul Cristian Hodrea vor interpreta o selecție de lucrări  din repertoriul lui Johannes Brahms.

Sub îndemnul titlului Ecouri romantice, această serată muzicală va purta ascultătorii prin universul melodic al compozitorului german, oferindu-le o experiență sonoră deosebită. Programul cuprinde numeroase lucrări fermecătoare, dintre care menționăm ciclul de cântece Zigeunerlieder (Cântece țigănești), cu opt piese vibrante care explorează tematici variate și emotive, dar și patru duete din op. 28, o colecție de minuțioase povești muzicale ce evocă dragostea, natura și aventura.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă pentru o seară plină de pasiune și rafinament, unde muzica de cameră devine mijlocul prin care vă pierdeți în frumusețea și profunzimea romantismului.

Accesul este gratuit și se realizează prin completarea următorului formular disponibil AICI, numărul de locuri fiind limitat!

Vârstă recomandată: 16+