Încarc Evenimente
Cluj Chamber Music Festival: Les Couleurs de la Musique
Les Couleurs de la Musique
luni, 08 aprilie 2024, Ora 19:00
BNR Cluj (Piața Unirii 7)

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Cvintetul Couleurs

Vioara I: Sonia Vulturar
Vioara a II-a: Ana Teodora Buia
Violă: Flavius Ignat
Violoncel: Adela Hania Greab
Pian: Alexandru Lazăr

Cvintet de Alamă format din membri ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca

Trompetă: Grigore Ciobanu
Trompetă: Alexandru Redeș
Corn: Tivadar Barta
Trombon: Cornelius Man
Tubă: Serghei Bolun


Trio Art Contrast

Dirijor: Eugenia Cibișescu Duran
Vioară: Giorgiana Cibișescu-Duran
Violă: Eugen Cibișescu-Duran
Pian: Iulia Cibișescu-Duran

 

 

descriere

categorie spectacol: Recital cameral

 

Cluj Chamber Music Festival, aflându-se la cea de-a doua ediție, este o celebrare a muzicii de cameră, un gen muzical ce emană intimitate și emoție. Festivalul aduce în atenția publicului clujean un repertoriu divers, interpretat de artiști de prestigiu ai Operei Naționale Române Cluj-Napoca, precum și de invitați speciali din domeniu.

Desfășurat în atmosfera distinsă a sălii Băncii Naționale Române din Cluj, festivalul se întinde pe parcursul a șase zile, în perioada 8-13 aprilie, oferind o serie de recitaluri ce vor captiva și emoționa publicul. Fiecare recital este o incursiune în lumea muzicii de cameră, unde partiturile scrise pentru grupuri mici de instrumente și voci se transformă în exprimări puternice ale emoțiilor umane.

De la piese clasice consacrate până la compoziții contemporane, festivalul explorează diversitatea și bogăția acestui gen muzical, oferind publicului o experiență captivantă și autentică. Prin intermediul interpretărilor magistrale ale artiștilor, muzica de cameră prinde viață și transmite emoții într-un mod unic și inconfundabil.

Cluj Chamber Music Festival devine astfel un eveniment de referință în peisajul cultural al Clujului, aducând în prim-plan frumusețea și profunzimea muzicii de cameră, și oferind publicului oportunitatea de a se conecta cu aceste emoții subtile și universale.

Festivalul se deschide cu o  seară de muzică de excepție, Les Couleurs de la Musique, un eveniment special ce va avea loc în cadrul Cluj Chamber Musical Festival, pe data de 8 aprilie 2024, începând cu ora 19:00. În acest recital unic, veți avea ocazia să vă delectați cu interpretări magistrale susținute de Cvintetul Couleurs, Cvintetul de Alamă format din membri talentați ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, și Trio Art Contrast ce va prezenta o compoziție contemporană semnată de Eugenia Cibișescu Duran.

Les Couleurs de la Musique promite să fie o experiență muzicală memorabilă, în care veți fi purtați într-o călătorie sonoră captivantă și plină de emoție, sub îndrumarea unor artiști remarcabili și plini de pasiune pentru arta interpretativă.

Accesul este gratuit și se realizează prin completarea următorului formular disponibil AICI, numărul de locuri fiind limitat!

Vârstă recomandată: 16+