Încarc Evenimente
OPERA APERTA 2024: EUROPEAN MUSICAL LANDSCAPES
Andriuti-Shemchuk Piano Duo- recital prezentat de WENS Travel, Consulatul onorific al Republicii Polone la Cluj-Napoca, Institutul Polonez din București și Rotary Club Cluj-Napoca Opera
duminică, 30 iunie 2024, Ora 17:00
Opera Lounge - Piața Unirii

  • distribuție
  • descriere

distribuție

Andriuti-Shemchuk Piano Duo

descriere

categorie spectacol: recital

Deschidem ultima seară a festivalului, în Opera Lounge din Piața Unirii, cu un recital de excepție: EUROPEAN MUSICAL LANDSCAPES. Protagoniști ai acestui eveniment sunt Alina Andriuti-Shemchuk și Ivan Shemchuk, un Piano Duo cu o carieră internațională impresionantă.

Repertoriul lor extins cuprinde compoziții pentru patru mâini și două piane, începând de la muzica barocă și până în prezent. Albumul lor, lansat la casa de discuri DUX, care include lucrări de Serghei Rahmaninov, este doar o mică dovadă a talentului și devotamentului lor față de arta muzicală.

Alina și Ivan nu doar că demonstrează o sincronizare perfectă pe scenă, ci și o chimie artistică remarcabilă, oferind audienței o experiență muzicală inedită și captivantă. Fiecare concert este o călătorie în adâncimile expresive ale muzicii, unde ei ilustrează o înțelegere profundă și o interpretare autentică a fiecărei lucrări. Pasiunea și dăruirea lor sunt reflectate în recenziile pozitive și aprecierile critice pe care le primesc la nivel internațional.

Cei doi artiști s-au format sub îndrumarea prof. Jarosław Drzewiecki și prof. Agata Nowakowska-Gumiela la prestigioasa Academia de Muzică Feliks Nowowiejski din Bydgoszcz, Polonia.

Participarea se face pe baza achiziționării unui bilet cu valoare 0.

EUROPEAN MUSICAL LANDSCAPES este prezentat de WENS Travel, Consulatul onorific al Republicii Polone la Cluj-Napoca, Institutul Polonez din București și Rotary Club Cluj-Napoca Opera.

Participarea se face pe baza achiziționării unui bilet cu valoare O.

Festivalul Internațional Opera Aperta este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca și al Asociației „Opera 2 You”.