Loading Evenimente
SĂ DESCOPERIM OPERA ȘI TAINELE EI!
luni, 21 octombrie 2019, Ora 10:00
Sala mare

vezi alte date

  • distribuție
  • descriere
  • reprezentații viitoare

distribuție

Regizor: Iulian Sandu
Regie scenă culise: Alina Simona Nistor

Irina Săndulescu-Bălan
Andrada Ioana Vaida-Roșu
Liliana Neciu Pop
Liza Kadelnik
Petru Burcă
Iulian Sandu
Flavius Mogoșan
Kitty Horgoș
Titus Pop

Acompaniament muzical: Lelia Serafinceanu

descriere

categorie spectacol: Matineu

Vârsta recomandată: 5+

 

Luni, 21 octombrie 2019, de la ora 10:00, Opera Națională Română din Cluj-Napoca își deschide larg ușile pentru două ore de descoperiri fascinante și întâlniri cu lumi fantastice! Evenimentul este dedicat cu precădere micilor spectatori, însă poate fi savurat de publicuri de toate vârstele, dornice să surprindă magia realizării unui spectacol de operă.

Spectatorii vor fi poftiți, cu mic, cu mare, pe covorul roșu și invitați în ”spectacolul” din spatele spectacolului: vor îndepărta cortina pentru a afla ce se întâmplă în culise și cum se creează o producție lirică, vor participa la toate pregătirile de la machiajul și costumele ce transformă artiștii în personaje de poveste, la repetițiile solistice, de orchestră, cor și balet, ce încropesc împreună spectacolul desăvârșit! Vor descoperi Opera și toate tainele ei!

În compania celor mai îndrăgite personaje și a artiștilor teatrului liric clujean: soliști, balerini și instrumentiști, regizori, scenografi, dar și a echipelor de producție și pregătire, cei prezenți vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale Operei Române din Cluj. Vă promitem o experiență de neuitat!

 

*Durata unei vizite cu tur ghidat este de 45 min., spectatorii având posibilitatea de a alege dintr-o serie de intervale orare stabilite.

reprezentații viitoare