SIMFONIA UNIRII, în încheierea vibrantă a Stagiunii 2017-2018

Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 18:30, SIMFONIA UNIRII creează scântei și armonii unice, în încheierea de neuitat a Stagiunii 2017-2018!

Cu ocazia Zilei Universale a Iei, vă invităm să ne fiți alături la un spectacol multimedia vibrant, ce intersectează note, emoții, efecte speciale și peste 100 de performeri! Un eveniment hipnotic realizat în parteneriat cu 2 Vibes Symphony - reprezentat de percuționiștii Ciprian Rogojan și Alexandru Anastasiu, alături de soprana Irina Baianț și Ioana Turcu - flaut, acompaniați de Corul și Orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca, sub bagheta maestrului Gheorghe Victor Dumănescu.

Skyfall (Adele), Fragile (Sting) sau Mocirița: aceasta este Simfonia Unirii, un proiect cultural unicat, conceput special de duo-ul 2 VIBES Symphony pentru aniversarea Centenarului României. Un spectacol grandios ce are la bază conexiunea inedită dintre muzică și tehnologie. Printre melodiile celebre interpretate se numără și Origins (Safri Duo), La Fiesta (Chick Corea), Vacuum (Călin Ionce) și Hora staccato.

Spectacolul din 24 iunie 2018 marchează închiderea Stagiunii lirice 2017-2018 și este prezentat cu prilejul Zilei Universale a Iei, în parteneriat cu 2 Vibes Symphony și Opera Group Project.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală și online aici: goo.gl/vAuNSy