Ia-ți papionul și vino la Operă! 2018-05-16T13:00:34+00:00

Ia-ți papionul şi vino la Operă!

O campanie cu muzică și dichis

Doamnelor și Domnilor,

Bine ați venit la Operă!  Să intre în scenă Papionul!

Simbol al distincției și eleganței desăvârșite, papionul își are originile în secolul XVII, parcurgând o istorie pe cât de lungă, pe atât de fascinantă. Devenit deja o tradiție a dress code-ului nobiliar, precum și un obiect vestimentar reprezentativ pentru evenimentele importante de pretutindeni, papionul și-a dovedit în ultimii ani  versatilitatea. Inițial purtat de mercenarii croați precum o eșarfă ce susținea capetele cămășii, apoi adoptat de înalta societate franceză sub forma eșarfei Ascot din zilele noastre, papionul s-a apropiat curajos în secolele XVIII – XIX de marea popularitate cunoscută astăzi. Simpaticul accesoriu – recunoscut în special în formula sa clasică neagră – devenea obiectul unei noi industrii și căpăta noi forme și culori, potrivite oricărei ocazii cu ștaif. Contemporanul i-a adus papionului celebritate, precum și deschiderea înspre colecții unisex, dublându-i înțelesul sobru și protocolar cu o imagine chic și accesibilă.  

Papioanele sunt la fel de binevenite și la Operă!

Opera Națională Română din Cluj-Napoca a proclamat deschisă campania Ia-ți papionul și vino la Operă!în luna mai 2016, când și-a propus să le reamintească spectatorilor săi eleganța actului artistic.

Vă invităm, așadar, ca lunar, cu ocazia premierelor și a spectacolelor speciale puse în scenă de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, să intrăm în teatrul liric clujean într-o ținută potrivită cu locul, tradiția și artiștii săi, purtând un papion, ca simbol al tuturor acestor elemente. Doamnele și domnișoarele sunt binevenite la rândul lor în rochii elegante sau în ținute ce le vor permite accesorizarea cu un papion. Aceia dintre dumneavoastră care nu au încă în garderobă prețiosul accesoriu, vor avea ocazia să achiziționeze unul din foaierul operei, care va găzdui în zilele speciale de spectacol menționate mai sus, standul partenerilor noștri specializați în acest domeniu, Papionette.  

Campania „Ia-ți papionul și vino la Operă!” este semnalată prin logo-ul special creat, ce este vizibil pe afişele cu programul  spectacolelor.  

Vă sugerăm să deschideți dressing-ul pentru a vă căuta papionul preferat și să fiți atenți la afișele noastre !

 

*O campanie realizată în parteneriat cu Papionette.